Kom in Balans

Logo landingspagina

Individueel en groepssessies

Zelfvertrouwen en Individuele begeleiding
ESPECIALLY4U

Kom tot rust

U kunt kiezen uit individuele- of groepssessies. 

NEEM DE REGIE EN WERK AAN JE ZELFVERTROUWEN

Bestaande uit 6 groepssessies of individueel.

In kleine groepjes van minimaal 4 en maximaal 6 personen gaan we aan de slag met behulp van de magie van onze paarden daarbij gebruik makend van NLP-technieken. Op een leuke manier tussen de paarden zullen we wat opdrachten met elkaar doen. 

Tarief:
Individueel: € 85,– per sessie van 1 uur.
Per groep: € 25,– per persoon van 1 uur.  Minimum aantal deelnemers: 4 

PRAATGROEP

Praatgroep (onderwerp naar eigen inzicht): vanaf 1 december 2023

Wil jij samen met een aantal anderen (maximaal 5 personen) een praatgroepje oprichten en zoek je daarvoor een leuke creatieve oplossing, dan ben je bij ons aan het goede adres. Per december 2023 is dat mogelijk op onze ranch met een overdekte mogelijkheid in de buitenlucht. In de aanloop hier naartoe willen we hier wel alvast ruchtbaarheid aan geven. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Je betaalt als groep € 50,– per keer waarbij je wekelijks 1,5 uur gebruik kunt maken van onze locatie. Indien je een gespreksleider van ons wenst in te schakelen, bedragen de kosten € 80,– voor één uur of € 95,– voor 1,5 uur. 

INDIVIDUELE BEGELEIDING “KOM IN JE KRACHT”

Zelfvertrouwen opbouwen tijdens en na een narcistische relatie

Wil je een betrouwbare sparringpartner en ervaringsdeskundige op regelmatige basis spreken dan kun je terecht bij Jolanda. Door middel van gesprekken vertel je mij wat je bezighoudt. Ik zal je daarbij begeleiden. Doelstelling van deze gesprekken is wel dat je gaat werken aan het opbouwen van je zelfvertrouwen en je je gaat inspannen om een netwerk om je heen te verzamelen waar je op terug kunt vallen zodat je zelf de stap kunt zetten om uit deze “giftige” relatie te stappen.

Het kan ook zijn dat je reeds uit deze relatie bent gestapt. Ik begeleid je om weer in je eigen kracht te komen door gebruik te maken van leuke ontspannende oefeningen tussen de paarden.

LET OP: jouw aanvraag wordt met de groots mogelijke zorgvuldigheid en anonimiteit behandeld.

Tarief: € 90,– per sessie van 1 uur met een minimale afname van 8 sessies. 

Kom in je kracht

OMGAAN MET ANGST

Angst is een breed begrip en iets waar je je niet voor hoeft te schamen. Zeker niet op de Especially4u wei waar we iedereen ontvangen ongeacht de reden dat je ons een bezoekje komt brengen. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van je angst, de triggers en gaan we er met zijn alles voor zorgen dat je (weer) blaakt van het zelfvertrouwen en de hele wereld aan kunt. Ben jij klaar om die stap te zetten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Tarief: 
Tarief: € 90,– per sessie van 1 uur met een minimale afname van 8 sessies. 

Scroll naar boven